CrossCup Relays

Onder een zomerse zon werd zondagmiddag het winterseizoen ingezet met de CrossCup Relays. Bij de mannen werd MACW 34ste, de cadetten jongens werden 11de, de meisjes 5de en de miniemen meisjes konden zelfs winnen.

De MACW mannen werden 34ste op deze CrossCup Relays op meer dan 100 ploegen. Hannes Decadt nam geen goede start tussen de valpartijen, maar kon wel nog oprukken naar de 32ste plaats. Simon Blanckaert liep een sterke wedstrijd en werd 25ste. Simon Vandenbon bracht de stok thuis naar een 34ste plaats. De scholieren jongens haalden de 26ste plaats. Rendel Vermeulen startte goed, maar zakte als spurter natuurlijk nog weg. Henri Vangassen werd 20ste en Tibo Vandenbroucke bracht de ploeg nog naar de 26ste plaats als 14de.

De cadetten jongens kwamen nog dichter met een 11de plaats. Ruben Herrewyn depanneerde en finishte de eerste aflossing als 37ste. Sverre Ramakers liep zijn parcours af als 6de, Wout Logier als 5de en zo werden ze uiteindelijk 11de. BIj de cadetten meisjes waren er nog heel wat wisselingen. Maité Vanhee liep een heel goed eerste loop een loste af als vierde, Thalissa Vanderwee kon die plaats nog vast houden en Maya Vanhee eindigde uiteindelijk als vijfde. Minieme Saartje Lansen sprong de tweede ploeg ter hulp met Marie-Julie Van der Bauwhede en Klara Versteele. Zij werden nog mooi 33ste.

De miniemen meisjes namen met drie ploegen deel. Na de eerste aflossing liepen we met twee ploegen op kop dankzij Fien Logier en Lieselot Spaey. Saartje Lansen trok dat mooi door voor de eerste ploeg, waarna Sterre Provost het afmaakte. Lore Demeester en Jennifer Hemelsoet namen over van Lieselot en werden 21ste. Margaux Descamps, Linde Trybou en Jore Ramakers werden 52ste. De miniemen jongens met Rowan Mommerency, Floris van Colen en Thibaut Debecker werden 24ste, een pupillen meisjes ploeg met Mare Trybou, Imaya Delanghe en Floor Vanbleu werden 30ste. Er is nog geen uitslag gekend van de voorloopjes.