Laat Mie Moar Lopen Veurne

Veel volk trok naar de stratenloop vrijdagavond in Veurne. Op de 5km was er een 1-2 voor MACW met Simon Blanckaert en Reinbert van Acker. Eline Debecker werd derde bij de vrouwen. Rune Nollet werd eerste MACWer op de 10km als 7de. Er kwamen ook 130 kinderen aan de start van de KIDSrun.

Op de 10km werd Rune Nollet als 7de eerste MACWer. Bjorn Pollentier werd 9de, Bjorn Ringoot 26ste. Johan Becue werd 36ste. Nog vele andere MACWers vind je terug op www.chronorace.be . Ook op de 5km bevolkte MACW de top 10, met Simon Blanckaert op 1 en Reinbert van Acker op 2. Hannes Decadt werd vierde, Wout Logier vijfde en Henri van Gassen 8ste. Sverre Ramakers werd 12de, Romeo Glorie 13de, Lieven Pieters 17de, Tuur Bruneel 18de en Robby Legein 19de. Eline Debecker werd derde bij de dames. Ook hier vindt u de volledige uitslag op chronorace.