Provinciaal Kampioenschap Aflossingen

De 4x800m ploeg haalde op de provinciale kampioenschappen in Zwevegem de zilveren medaille bij de mannen. De dames liepen op de 4x200m een clubrecord. De cadetten jongens haalden zilver op de 4×100. Bij de jeugd haalden de pupillen meisjes goud en zilver. Ook de pupillen jongens en de miniemen meisjes konden eremetaal veroveren.

De 4x800m ploeg bij de mannen trad aan met 4 atleten uit de 4 verschillende afdelingen. Simon Vandenbon kwam in een tactische eerste 800m terecht, hij werd gevolgd door Reinbert van Acker die ons op de derde plaats hield. Hannes Decadt liep naar de tweede plaats, die Simon Blanckaert ruim kon vasthouden ten opzichte van Alexander Doom/AVR. Ze liepen een nog redelijke 8.11.65. Bij de dames trad een jonge ploeg aan op de 4x200m. De cadetten Maité en Maya Vanhee losten af met scholieren Augustine van Zegbroeck en Imke De Ceuleners. In een sterk bezette wedstrijd werden ze zesde in een nieuw clubrecord van 1.49.35.

Spannende wedstrijden op de 4x100m bij de cadetten. De jongens Baptist Hoorelbeke, Marten Nollet, Senne Vannobel en Rendel Vermeulen werd op vier honderdsten van AVR tweede, na ook nog de terechte diskwalificatie van FLAC. Bij de meisjes zaten de beste ploegen in verschillende reeksen wat het onoverzichtelijk maakten. Uiteindelijk verbeterden Alix Verplancke, Maité Vanhee, Morgane Ocquet en Maya Vanhee hun tijd aanzienlijk naar 53.57 en werden daarmee vierde.

De pupillen meisjes Linde Trybou, Lieselot Spaey, Jennifer Hemelsoet en Floor Vanbleu werden ruim kampioen op de 4x60m in 35.04. Op de 3x600m werden Jennifer, Lieselot en Linde tweede in 6.07.48. De pupillen jongens met Rowan Mommerency, Floris van Colen, Thibaut Debecker en Seppe Van Den Bossche haalden zilver op hun 4×60 in 35.51. Op de 3x600m werden Thibaut, Rowan en Floris mooi derde. Op de 4×80 miniemen meisjes vielen Marie-Julie Van Der Bauwhede, Saartje Lansen, Fien Logier en Lore Demeester als vierde juist naast het podium met 45.31. Op de 3x600m werden Fien, Saartje en Marie-Julie knap tweede in 5.36.43.