Fin de Saison Jeugdmeeting

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
20/09/2020: Hele dag

Locatie
Sted. Sportpark "De Lenspolder", Nieuwpoort


Vanaf 1 augustus kan men in Vlaanderen onder aangepaste omstandigheden weer atletiekwedstrijden organiseren. We verzetten momenteel veel planningswerk om deze meeting veilig te laten verlopen. De gegevens hieronder kunnen nog aangepast worden op basis van nieuwe regels en aanbevelingen. De laatste aanpassing momenteel is van 25/07 (Dus voor de veiligheidsraad van 27/07)

Uurschema

Het uurschema kunt u hier vinden.

Voorinschrijving

Vanaf 24 augustus kunnen MACW-leden inschrijven. Niet-leden kunnen vanaf 1 september inschrijven. Op 16 september, of als het aantal plaatsen voor een bepaalde proef eerder volzet is, worden de inschrijvingen afgesloten. Inschrijven en betalen kan enkel vooraf via www.atletiek.nu. Een inschrijving is pas definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag, nl. € 3 per proef.

Veiligheidsmaatregelen

Publiek (max. 1begeleider per atleet) enkel toegelaten inde publiekszone (naast de rechte lijn waar de vlakke spurtnummers, de korte hordennummersen de aflossingen 3x600mworden gelopen(kant polsstokstand), aan de overkant van de traditionele rechte lijn). Iedere aanwezige op het terrein dient een mondmasker te dragen.Het publiek wordt gevraagd de instructies ter plaatse onvoorwaardelijk na te leven. Coaches (max. 1 per club op basis van de voorinschrijvingen) mogen in de voor hen voorziene zone, naast de kampplaatsen, de wedstrijd bijwonen.